MultiVlaai zakelijk

Trakteren, feliciteren en waarderen. Klanten, medewerkers of leveranciers. Het zijn allemaal momenten en doelgroepen waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een kado dat niet alleen - letterlijk - om op te eten is maar tegelijkertijd een altijd gewaardeerde en dus effectieve vorm van communicatie is.

MultiVlaai is al ruim 30 jaar de grootste en bekendste leverancier van taarten en vlaaien in Nederland. In de bakkerij in het Limburgse Sevenum wordt het uitgebreide assortiment elke nacht vers en op ambachtelijke wijze gebakken. Niets machinaal, geen goedkoop "supermarkt-gebak" maar altijd de allerbeste kwaliteit. En dat proef je! Door ons enorme volume kunnen de mooiste producten tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden. Vergelijk dat eens met andere on-line aanbieders van gebak. U bent al snel het dubbele kwijt!

MultiVlaai heeft ruim 80 winkels door heel Nederland en, in tegenstelling tot andere leveranciers, een eigen bezorgdienst. Alles in eigen hand waardoor kwaliteit en punctualiteit altijd worden gegarandeerd. Elke dag!

Het team van MultiVlaai Zakelijk heeft veel ervaring met alle vormen van traktaties, loyalty & retentie programma’s en alles wat daar bij komt kijken. Ook het verzorgen van eenmalige acties, om bijvoorbeeld op één dag uw klanten, indien gewenst door heel Nederland of in een specifiek gebied, te bedanken of excuses aan te bieden, kan MultiVlaai Zakelijk verzorgen.

Ook als het gaat om een landelijke vlaaientraktatie, zorgen wij bij MultiVlaai voor eenvoud, snelheid en korte lijnen. U heeft één aanspreekpunt, namelijk MultiVlaai Retail B.V. Hier kunt u terecht voor een prijsopgave en al uw vragen. U hoeft vervolgens alleen de adressen aan te leveren en MultiVlaai zorgt voor de levering. Interesse? Neem contact op met MultiVlaai Retail via info@multi-vlaai.nl of bel naar 0162 210 290.