Veelgestelde vragen

Kan ik een bestelling plaatsen via de e-mail?

Het is het eenvoudigst om via de website te bestellen. Wilt u toch via e-mail bestellen, dan moet u wel het juiste e-mailadres weten van de vestiging waar u de bestelling wilt plaatsen. In dat geval wordt de mail direct naar de vestiging verzonden. Als u via de website bestelt, weet u altijd zeker dat uw bestelling goed wordt verwerkt. Als u uw mailadres invult op het online bestelformulier ontvangt u zo snel mogelijk een bevestiging van uw bestelling.

Wat zijn de bezorgkosten op mijn adres?

De bezorgkosten zijn gekoppeld aan de postcode van het bezorgadres. Wanneer u op de website de postcode van het bezorgadres incl huisnummer invult worden de bezorgkosten berekend.

Heeft MultiVlaai ook vlaaien voor diabetici?

MultiVlaai heeft een suikerarme vlaai in haar assortiment. Diabetici kunnen kiezen voor de Yoghurt Sinaasvlaai. Deze vlaai bevatten natuurlijke suikers vanuit de ingrediënten. Ze zijn gezoet met zoetstoffen en bevatten een bron aan fenylalanine.

In hoeveel punten kan ik mijn vlaaien laten snijden?

Bij MultiVlaai snijden wij uw vlaaien desgewenst GRATIS in 8 of 10 punten.

Wat is de minimale afname bij MultiVlaai?

U kunt uit ons assortiment kiezen voor een complete vlaai, maar ook voor één lekker puntje vlaai. In sommige gevallen - meestal gaat dit om de luxe feestvlaaien - zijn onze vlaaien alleen als hele vlaai verkrijgbaar. Let op: er zijn vestigingen die geen bezorgingen doen bij een bestelling van een halve vlaai. Zij zullen dan altijd contact met u opnemen over uw bestelling en de mogelijkheden.

Kan ik op meerdere plaatsen in Nederland op een vlaai trakteren?

Ja, dit is mogelijk! Kijk voor de mogelijkheden op het onderdeel 'Zakelijk' op deze webshop of neem contact op met MultiVlaai Retail via 0162 210 290 of info@multi-vlaai.nl.

Heeft MultiVlaai ook feestvlaaien en zo ja, hoe zien die eruit?

Ja, MultiVlaai heeft naast de schitterend opgemaakte luxe vlaaien ook veel extra vlaaidecoraties om uw vlaai nóg feestelijker te maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een ruim assortiment aan kinderversiering. Informeer naar de mogelijkheden bij de MultiVlaai-vestiging bij u in de buurt.

Verkoopt u ook cadeaubonnen?

Ja, MultiVlaai verkoopt ook cadeaubonnen. U kunt deze cadeaubonnen kopen en inleveren bij elke vestiging van MultiVlaai in Nederland. De MultiVlaai cadeaubon is uitsluitend te gebruiken voor aankopen in onze winkels en niet inwisselbaar in de webshop en/of voor contanten. Wilt u meerdere cadeaubonnen tegelijk afnemen? Dan kunt u deze het beste tijdig bestellen bij de MultiVlaai-vestiging in uw omgeving. Er zijn cadeaubonnen van €10,- en €15,-

Kan ik een MultiVlaai-vestiging openen of overnemen?

MultiVlaai is een franchiseorganisatie. Onze organisatie werkt met een franchisegever en franchisenemers. Dit zijn zelfstandige ondernemers. Om op een bepaalde locatie een vestiging van MultiVlaai te kunnen openen, spelen er diverse factoren een rol. Zo kijkt MultiVlaai Retail B.V., de franchisegever, in hoeverre een bepaalde locatie beschikt over deze factoren. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar het aantal inwoners, de grootte van de industrie in de omgeving, de logistieke bereikbaarheid en, natuurlijk, of er al een vestiging van MultiVlaai aanwezig is in de omgeving.

Elke bestaande vestiging van MultiVlaai heeft via vastgelegde franchisecontracten een beschermd franchisegebied. Als u aan meerdere factoren voldoet, kan MultiVlaai Retail u een vertrouwelijk inschrijfformulier toezenden.

Behalve op onze eigen website, kunt u ook op de website van de Nederlandse Franchise Vereniging (www.nfv.nl) informatie vinden over MultiVlaai. Neem voor meer informatie contact op met franchise@MultiVlaai.nl.

Heeft MultiVlaai nog openstaande vacatures?

Elke MultiVlaai-vestiging heeft een eigen zelfstandige ondernemer. Hij of zij is zelf verantwoordelijk voor de personeelsbezetting. Als u interesse heeft om bij MultiVlaai te komen werken, kunt u het beste zelf contact opnemen met de MultiVlaai-vestiging van uw voorkeur. Daar kan men u direct vertellen of er nog vacatures beschikbaar zijn.

Kijk voor de adresgegevens van onze vestigingen bij "onze winkels" op de homepage van deze website.

Op welke manier kan ik betalen?

U kunt kiezen uit 2 betaalmethodes:

  1. U kunt contant betalen bij het afhalen in de winkel of aan de bezorger wanneer u de vlaai laat bezorgen.
  2. Met behulp van iDEAL.

De vertaling van de tekst op de Vlaaidoos

Naar huis…. Alle plekjes zijn er nog. De paden zijn ongewijzigd. De bomen wel iets groter nu, maar ik ken ze nog bij naam. Daar, de boomgaard van het eerste kusje, in die zomer zonder einde. De warmte van de gouden zon, de tijd leek stil te staan. Het doet mij altijd goed weer hier te zijn, al is het soms maar even. Weer vrienden zijn, samen lachen. Reizen in de tijd. De laatste bocht komt nu in zicht. Ik hoef niet meer te fietsen, want de bergtop duwt mij naar het dorp. Hij weet wel waar ik moet zijn.