Franchisen bij MultiVlaai

MultiVlaai is een gedegen en professionele franchise organisatie met ruim 80 vestigingen. Deze winkels zijn eigendom van actieve, zelfstandige ondernemers die, als franchisenemer, gebruikmaken van de succesformule die MultiVlaai in meer dan 30 jaar is geworden.

MultiVlaai Retail B.V. is de franchisegever en heeft het intellectuele eigendom van de formule. De individuele franchisenemers kunnen, tegen een financiële vergoeding, gebruikmaken van de formule van MultiVlaai, dus ook van de handelsnaam en de naamsbekendheid. Bovendien profiteren zij van de gezamenlijke inkoop en weten zij zich verzekerd van de hoge kwaliteit die de bakkerij biedt. De franchisenemers zijn verenigd in de franchisenemersvereniging MultiVlaai. De complete organisatie is flexibel, daadkrachtig en vooruitstrevend. MultiVlaai Retail B.V. is een relatief kleine organisatie en houdt kantoor in Naarden en Oosterhout. Als franchisegever heeft MultiVlaai Retail B.V. de eindverantwoordelijkheid over de formule. De franchisegever hecht vanzelfsprekend grote waarde aan de uitstraling van deze formule, het bewaken en beheersen van de kwaliteit en uiteraard de omzet. Om de franchisenemers op alle fronten te ondersteunen, te adviseren en gebruik te laten maken van de bestaande knowhow, zijn er dagelijks diverse franchisemanagers onderweg die met grote regelmaat de vestigingen bezoeken. Franchisen doe je samen. Samenwerking is dan ook een belangrijk speerpunt binnen de gehele organisatie.

MultiVlaai is aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV), de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. De NVF behartigt de belangen van zowel de franchisegevers als de franchisenemers. Het lidmaatschap van deze vereniging kan worden beschouwd als een kwaliteitskeurmerk voor franchise organisaties.

Heeft u interesse in franchise bij MultiVlaai? Neem contact met ons op via franchise@multi-vlaai.nl.