Productinformatie

Bij MultiVlaai staan ‘kwaliteit’ en ‘vers’ hoog in het vaandel. Daarom zijn de ingrediënten natuurlijk uiterst belangrijk. Multi-Vlaai maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen, verse ingrediënten en bij voorkeur vers fruit. De meeste ingrediënten worden bij vaste en zorgvuldig geselecteerde leveranciers betrokken, waarmee MultiVlaai vaak al jarenlang een goede relatie heeft. Zij weten als geen ander hoe hoog de kwaliteitseisen zijn die MultiVlaai stelt.

 

De bodems

Bij MultiVlaai heeft u de keuze uit diverse bodems.

Gistdeegbodem / Luxe deegbodem:

Gerezen deegbodem gemaakt van bloem, margarine, suiker. Omdat de vulling wordt meegebakken ontstaat er een zachte bodem.

Wener bodem:

Bodem gemaakt van zorgvuldig geselecteerde bloem, margarine en suiker. Deze bodem is iets steviger, omdat er geen gist in zit en er geen vulling wordt meegebakken zoals bij de gistdeegbodem. Vaak wordt deze bodem door de consument beschreven als ‘koekjesbodem’.

Bladerdeegbodem:

Deze bodem is opgebouwd uit laagjes deeg (ingrediënten: bloem, boter, water en suiker) en wordt na het bakken met suiker bestrooid. Deze bodem heeft een heerlijk krokante structuur.

Roomboterdeeg:

Een soortgelijke bodem als de Wener bodem, maar dit deeg is nóg voller van smaak door een rijkere verhouding aan suiker en roomboter. Het deeg lijkt een beetje op boterkoek, maar dan net iets harder gebakken. Vergelijkbaar met grootmoeders appeltaart!

Kwaliteitscontrole

Voordat de vlaaien de bakkerij verlaten, is er nog een uitgekiende kwaliteitscontrole. Die controle wordt herhaald in de winkels. Zo bent u altijd verzekerd van de beste en lekkerste vlaaien!