• Ruime keuze uit heerlijke vlaaien
  • Wij bezorgen graag bij u thuis of op het werk
  • Landelijk trakteren mogelijk

Een MultiVlaai bij u in de buurt?

105 winkels in Nederland

Anno 2014 is MultiVlaai een toonaangevende, landelijke keten met meer dan 100 vestigingen. Van – natuurlijk – Limburg tot en met in Groningen en Zeeland zijn er winkels van MultiVlaai te vinden. Hier kunt u de dagverse vlaaien komen afhalen, terwijl de winkels ze ook graag bij u bezorgen. In de meeste winkels kunnen de klanten onder het genot van een kopje koffie of thee genieten van meer dan veertig soorten overheerlijke vlaaien. Sinds enige tijd verkopen diverse winkels van MultiVlaai bovendien overheerlijke bonbons van het befaamde Belgische merk Leonidas. Een merk dat, ook in Nederland, bekendstaat om de ambachtelijke kwaliteit en het uitgebreide assortiment.

Bestellen via de webwinkel

Een bezoek aan een winkel van MultiVlaai is al een traktatie op zich. De veelheid aan smakelijke en vaak kleurrijke vlaaien in de vitrines maakt de keuze er niet altijd eenvoudig op. Toch hoeft de vlaai-liefhebber niet per se naar onze winkels te komen: er kan ook heel eenvoudig worden besteld via onze populaire webwinkel. Indien u dat wenst wordt de vlaai vervolgens, op vrijwel elke plek in Nederland, bezorgd op het adres dat u opgeeft. Bij u thuis, bij uw jarige moeder, op kantoor of op welke locatie dan ook: er is immers altijd wel een gelegenheid voor verse vlaai! Via onze site kunt u met een paar muisklikken uw vlaai(en) bestellen en aangeven waar u deze wilt laten bezorgen. U kunt de vlaai ook bestellen en zelf komen afhalen in een van de winkels.

Een smaak voor iedereen

MultiVlaai heeft een uitgebreid assortiment met meer dan veertig verschillende soorten vlaaien. Vlaaien volgens het aloude en traditionele Limburgse recept, maar ook nieuwe, spannende en smakelijke variaties. MultiVlaai streeft ernaar om regelmatig nieuwe vlaaien te introduceren. Trends, smaakbeleving én maatschappelijke ontwikkelingen spelen bij deze productvernieuwing altijd een belangrijke rol. Zo is er veel aandacht voor een gezonde samenstelling van verse ingrediënten en wordt er bewust omgegaan met calorieën. Bovendien worden er regelmatig verrassende smaken ontwikkeld. Zo is het assortiment van MultiVlaai continu in beweging. Ideaal is dat de vlaaien op verzoek gratis in punten worden gesneden, naar wens in acht of tien punten, zodat elke vlaai makkelijk te presenteren is. Natuurlijk kunt u ook gewoon in de winkel een punt bestellen en proberen!

Een MultiVlaai bij u in de buurt?

MultiVlaai Mailing


ideal contant betalen postnl

Onze mediapartners

Radio 538 RTL4 Sky Radio SBS 6 Sanoma