• Ruime keuze uit heerlijke vlaaien
  • Wij bezorgen graag bij u thuis of op het werk
  • Landelijk trakteren mogelijk

Over MultiVlaai

Franchisen bij MultiVlaai

MultiVlaai is een gedegen en professionele franchiseorganisatie met meer dan 100 vestigingen. Deze vestigingen zijn eigendom van actieve, zelfstandige ondernemers die, als franchisenemer, gebruikmaken van de succesformule die MultiVlaai in meer dan 25 jaar is geworden.

MultiVlaai Retail B.V. is de franchisegever en heeft het intellectuele eigendom van de formule. De individuele franchisenemers kunnen, tegen een financiƫle vergoeding, gebruikmaken van de formule van MultiVlaai, dus ook van de handelsnaam en de naamsbekendheid. Bovendien profiteren zij van de gezamenlijke inkoop en weten zij zich verzekerd van de hoge kwaliteit die de bakkerij biedt.

De franchisenemers zijn verenigd in de franchisenemersvereniging MultiVlaai. Samen met Bakkersland Sevenum en MultiVlaai Retail B.V. vormen de ondernemers met hun MultiVlaai-winkels een ijzersterke drie-eenheid. De complete organisatie is flexibel, daadkrachtig en vooruitstrevend.

MultiVlaai Retail B.V. is een relatief kleine organisatie en houdt kantoor in Oosterhout.

Als franchisegever heeft MultiVlaai Retail B.V. de eindverantwoordelijkheid over de formule. De franchisegever hecht vanzelfsprekend grote waarde aan de uitstraling van deze formule, het bewaken en beheersen van de kwaliteit en uiteraard de omzet. Om de franchisenemers op alle fronten te ondersteunen, te adviseren en gebruik te laten maken van de bestaande knowhow, zijn er dagelijks diverse franchisemanagers onderweg die met grote regelmaat alle vestigingen bezoeken.

Franchisen doe je samen. Samenwerking is dan ook een belangrijk speerpunt binnen de gehele organisatie. De franchisegever, de bakkerij en de franchisenemer hebben veel overleg, bijvoorbeeld als het gaat om het assortiment, de publiciteit en de promotie. Ook is er regelmatig overleg tussen MultiVlaai Retail B.V. en het bestuur van de franchisevereniging. Jaarlijks wordt er een Algemene Ledenvergadering gehouden, waar de door de franchisegever en het bestuur voorgestelde plannen voor reclame en promotie voor het komende jaar worden gepresenteerd. De leden kunnen op democratische wijze hierover mee beslissen.

Nederlandse Franchise Vereniging

MultiVlaai is aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV), de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. De NVF behartigt de belangen van zowel de franchisegevers als de franchisenemers. Het lidmaatschap van deze vereniging kan worden beschouwd als een kwaliteitskeurmerk voor franchiseorganisaties.

Een MultiVlaai bij u in de buurt?

MultiVlaai Mailing


ideal contant betalen postnl

Onze mediapartners

Radio 538 RTL4 Sky Radio SBS 6 Sanoma